Amway România şi Bulgaria, premiate pentru cea mai bună performanţă în Europa

Pentru al doilea an consecutiv, Amway România și Bulgaria au primit premiul pentru cea mai bună performanță în business, realizată în Europa.  Premiul oferit de Amway Corporation reprezintă o recunoaștere a rezultatelor generate de investițiile constante în dezvoltare, educație și reputatie, precum și a strategiilor de business adaptate la cerințele consumatorilor din cele două piețe.

Această performanță, clădită în jurul creativității, seriozității și entuziasmului partenerilor Amway, demonstrează încă odată deschiderea către activități antreprenoriale din cele două țări și dorința consumatorilor de a avea acces la produse premium.

Ioana Enache, General Manager al Amway România, Bulgaria și Grecia, pune accent pe importanța unei strategii de afaceri bazată pe dialog si pe parteneriatul autentic care aduce forță și creativitate. “Ne preocupă activ să fim conectați la tendințele de consum prin informatii calitative, corect interpretate, să înțelegem în profunzime care sunt dorințele și necesitățile clienților și ale partenerilor noștri. Cred în egală măsură în valoarea parteneriatului autentic, bazat pe verticalitate, profesionalism și respect, precum și în forța leadership-ului care coaguleaza în jurul unui obiectiv de business o echipă puternică, definită de valori clare și etică fără echivoc”, a spus aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *