West Gate a prelungit contractul cu Siemens

Parcul de afaceri West Gate, din vestul Capitalei, deținut de Genesis Property, a prelungit contractul de închiriere a spațiului de birouri cu compania germană Siemens pentru încă 5 ani. În același timp, suprafața închiriată a fost extinsă cu aprox. 700 mp. West Gate găzduiește Siemens încă din 2008, iar contractul recent semnat va intra în vigoare în luna decembrie 2018.

„Suntem mândri de faptul că o companie de talia Siemens a ales să rămână chiriașul nostru până în 2023. Un contract cu o durată neîntreruptă de 15 ani, în aceeași locatie, nu este foarte des întâlnit în domeniul imobiliar. Acest lucru validează faptul că parcul de birouri West Gate rămâne extrem de atractiv atât din perspectiva accesibilității, cât și din cea a mixului de servicii pus la dispoziție de echipa noastră de facility”, spune Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

De curând, Genesis a anunțat construcția unei piscine în parcul de birouri West Gate, dotată cu o pistă de alergare și roller blading, în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentând o premieră în cadrul unui complex de birouri din România, Genesis Property extinzând prin această construcție gama de servicii propusă clienților săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *