Românii au tranzacționat, prin intermediul TransferGo, peste 20 de milioane de euro

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a facilitatat, în primele trei luni ale lui 2018, transferuri în valoare totală de peste 130 milioane de euro între 46 de țări la nivel global. Românii au trimis, prin intermediul companiei, peste 20 milioane de euro, dublu față de aceeași perioadă a anului trecut. Începutul lui 2018 marchează totodată o creștere în ceea ce privește numărul de utilizatori ai aplicației mobile TransferGo. Dacă în primele trei luni ale anului trecut, 19% din totalul tranzacțiilor către și dinspre România au fost efectuate prin intermediul aplicației, procentul a crescut la 65% pentru aceeași perioadă a lui 2018.

„Ne bucurăm să lansăm noi servicii care facilitează accesul la transferuri cât mai rapide și la costuri avantajoase pentru clienții noștri din România. Aliniem astfel serviciile disponibile aici cu cele disponibile la nivel global și plănuim ca în perioada următoare să dezvoltăm cât mai mult rețeaua țărilor în care serviciile TransferGo sunt disponibile”, a delcarat Marius Nedelcu, Country Manager TransferGo România.

Totodată, luna aprilie marchează lansarea serviciului de plată prin intermediul cardului pentru utilizatorii din România. Până acum, transferurile efectuate dinspre România spre alte teritorii se efectuau prin intermediul transferurilor bancare, proces care nu permitea transferurile instante. Odată cu lansarea transferurilor prin intermediul cardului, TransferGo a lansat și opțiunile de transfer Astăzi și Acum. Opțiunea Astăzi le permite utilizatorilor să trimită bani care ajung la destinație în aceeași zi, pe când opțiunea Acum reduce la numai 30 de minute timpul necesar transferului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *