Ford România a donat trei vehicule EcoSport ca material didactic

Ford România a donat astăzi 3 SUV-uri EcoSport Facultății de Mecanică, Institutului de Cercetare INCESA și Liceului „Ștefan Odobleja” din Craiova. Acestea urmează să fie utilizate ca material didactic pentru studenții și elevii acestor instituții educaționale. Este vorba despre două exemplare Titanium si unul Trend, vehicule echipate cu multpremiatul motor 1.0 EcoBoost fabricat în uzina noastră.

„Parteneriatul dintre Ford și Universitatrea din Craiova se concretizează sub diverse aspecte şi, iată, se îmbogăţeşte o dată cu donarea celor două autoturisme Ford EcoSport pentru procesul de educaţie şi cercetare. Unul dintre aceste autoturisme va merge către studenţii Facultăţii de Mecanică, programul de studii Autovehicule Rutiere. În felul acesta, cu siguranță procesul didactic se va îmbunătăţi simţitor şi ne bucurăm că Ford reconfirmă încrederea în potenţialul studenţilor noştri, precum şi în cel al cadrelor didactice”, a declarat prof. univ. dr. Cezar Spînu, rectorul Universităţii din Craiova.

A devenit deja o tradiție ca Ford România să doneze mașini și motoare comunității din Craiova, pentru ca viitori ingineri să poată cunoaște mai bine noile tehnologii disponibile pe vehiculele și pe motoarele de ultimă generație fabricate de Ford. Pentru a ajuta studenții craioveni să înțeleagă mai bine tehnologia de fabricație Ford, compania a donat anul trecut trei vehicule B-MAX și două motoare 1.0 EcoBoost către Facultatea de Mecanică şi alte două motoare către Facultatea de Inginerie Electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.