BOSCH: Veniturile din vânzări au crescut la 78,1 miliarde de euro anul trecut

Bosch doreşte o continuare a creşterii în 2018, în ciuda dificultăţilor din mediul economic. După obţinerea unor rezultate record în 2017 şi ţinând cont şi de riscurile economice şi geopolitice, Grupul Bosch se aşteaptă ca, în 2018, veniturile din vânzări să crească cu 2 până la 3 procente. În primul trimestru, veniturile din vânzări generate de companie au fost la acelaşi nivel cu cele obţinute în anul anterior, fiind chiar cu 5 procente mai mari după ajustările în funcție de cursul de schimb valutar .

„Compania noastră este de neegalat atunci când vine vorba despre îmbinarea într-un mod unic a expertizei vaste în domeniul conectivităţii cu industria şi cunoștințele ample despre produse. Aceasta este oferta unică de vânzări a Grupului Bosch”, a declarat dr. Volkmar Denner, CEO Bosch, la conferinţa de presă anuală din Renningen.

Anul 2017 a fost unul extrem de bun pentru Bosch. Compania a generat vânzări de 78,1 miliarde de euro. Aceasta înseamnă o creştere de 6,8 procente (sau 8,4 procente după ajustările în funcție de cursul de schimb valutar), ajungând la aproximativ 1,2 miliarde de euro. Toate sectoarele de activitate au contribuit la aceste rezultate pozitive. EBIT (veniturile înainte de dobânzi şi taxe ) din operaţiuni a ajuns la 5,3 miliarde de euro în 2017, ceea ce reprezintă o creştere de aproape 17 procente faţă de 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *