Avenir Telecom pune accent pe telefoanele şi accesoriile Energizer

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, lansează o nouă linie de business, centrată pe telefoanele mobile şi accesoriile Energizer.

Astfel, lansează un nou concept de retail, ce vizează deschiderea de magazine Energizer, tip insulă, în galeriile marilor centre comerciale din Bucureşti şi din ţară.

După cum probabil știți, marele producător de baterii s-a axat mult și pe partea de telefoane mobile, iar gama sa include mai multe dispozitive cu specificații bune și, mai ales, accesibile ca preț.

„Decizia a venit ca urmare a creşterii vânzărilor de telefoane mobile şi de accesorii la nivelul întregii pieţe, susţinută de comportamentul de consum al cumpărătorilor români, care îşi doresc produse de calitate, certificate şi cu garanţie crescută, la preţuri accesibile. În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

Avenir Telecom aduce astfel o nouă premieră pe piaţa din România, noua linie de business fiind o iniţiativă locală, după ce, în februarie, România era prima ţară din Europa unde compania a lansat noile telefoane Energizer, înainte de a fi prezentate la Mobile World Congress.

Primul magazin Energizer a fost deschis în centrul comercial Băneasa Shopping City, aripa Feeria şi pune la vânzare peste 100 de produse unice (repere). Astfel, vor putea fi achiziţionate telefoanele mobile Energizer  din toate cele trei game existente pe piață:

  • Energizer Power Max – smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S (disponibil în două variante: de 3 GB memorie RAM şi 32 GB spațiu de stocare şi de 6 GB memorie RAM şi 64 GB spațiu de stocare) şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;
  • Energizer Hardcase – smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;
  • Energizer Energy, ce include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum folie din sticlă și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

Pe lângă telefoanele Energizer, clienţii pot cumpăra o gamă completă de accesorii pentru telefoane mobile, care acoperă toate nevoile utilizatorilor în materie de protecţie, încărcare, cabluri (de date şi de încărcare), mobilitate, conectivitate, aspect, calitate, toate accesoriile fiind testate și certificate la nivel internațional. Accesoriile sunt compatibile cu toate modelele de telefoane existente pe piață şi au o perioadă de garanţie de 10 ani.

Pe lângă inaugurarea de magazine proprii Energizer, noua linie de business presupune şi distribuţia şi exportul de telefoane mobile şi accesorii Energizer în afara ţării, Avenir Telecom, subsidiara locală a grupului francez Avenir Telecom SA, devenind astfel hub regional de distribuţie.

„Vom începe distribuţia şi exportul telefoanelor mobile şi accesoriilor Energizer în patru ţări: Polonia, Cehia, Slovacia şi Republica Moldova, vânzările din aceste regiuni fiind gestionate, începând de anul acesta, din România”, spune Costin Soare.

Deschiderea noii linii de business face parte din strategia de dezvoltare a Avenir Telecom, menită să asigure companiei o prezență mai bună, atât la nivel național, cât și regional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *