Raiffeisen Bank International se alătură Blockchain Research Institute

Raiffeisen Bank International este prima bancă din Austria care se alătura Blockchain Research Institute, un think-tank global al cărui rol este de a-și ajuta membrii să utilizeze cu succes tehnologia blockchain în proiecte din zona serviciilor financiare, producție, retail, energie etc.

Pe scurt, tehnologia blockchain permite tranzacții rapide, securizate și descentralizate. Ca să vă faceți o idee cât de multă siguranță oferă tehnologia aceasta, gândiți-vă că însuși creatorul Bitcoin a folosit-o pentru a pune pe picioare cea mai cunoscută criptomonedă din lume.

“Tehnologia blockchain este un sport de echipă și este nevoie de mulți jucători buni pentru a avea succes în domeniu. Ne alăturam Blockchain Research Institute pentru a avea acces la cercetări de ultimă generație legate de această tehnologie. Suntem interesați mai ales de zonele de finanțare a comerțului, piețe de capital, servicii de securitate și managementul identității, unde credem că exista un potențial mare pentru clienții noștri corporate”, a declarat Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International.

“Le urăm bun venit celor de la Raiffeisen Bank International la Blockchain Research Institute. Industria blockchain crește și se schimbă într-un ritm accelerat și îi vom ghida RBI prin revoluția blockchain cu ajutorul cercetărilor noastre și a gândirii de conducere”, spune Don Tapscott, co-fondator al Institutului și expert în blockchain renumit la nivel internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *