Grupul Alten deschide un nou sediu în București

Grupul ALTEN a inaugurat noul său sediu în cel mai recent proiect non-rezidențial din nordul Bucureștiului, OREGON Park, o clădire ecologică, bine localizată, care beneficiază de o conexiune excelentă a transportului în comun.

Prezent pe piața românească din 2006, Grupul ALTEN a ajuns la 1.000 de consultanți la sfârșitul anului 2017.

“De când am început activitatea în România, expertiza de înaltă calitate oferită de echipa locală s-a dovedit a fi excelentă datorită competențelor tehnice ale consultanților noștri. Acum, am consolidat poziționarea noastră, acoperind toate tehnologiile și furnizând expertiză tehnică la nivel înalt clienților noștri, având peste 1.000 de consultanți în 6 orașe din țară. Intenția noastră este să păstrăm acest angajament ferm și să ajungem la 1.500 de consultanți în următorii 2 sau 3 ani”, a declarat Simon Azoulay, CEO ALTEN.

În octombrie 2016, ALTEN Group a achiziționat și compania locală de software Kepler-Rominfo. În ultimii doi ani, ALTEN a consolidat și a structurat prezența durabilă a companiei în România, prin deschiderea de noi birouri în Iași – Nicolina Business Center și București – OREGON Park și Sema Parc. În OREGON Park, compania va ocupa 2.600 de metri pătrați, într-o clădire care a fost concepută pentru a oferi standarde ridicate și un spațiu eficient de birouri, punând accentul pe consumul redus de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *