eMAG: Programul de internship este primul pas spre joburile viitorului

Cei mai buni studenți din țară se pot pregăti pentru joburile viitorului în cadrul eMAG Talent Internship. Programul se va desfășura în perioada iulie-august 2018 și este o invitație într-o călătorie de două luni în universul ecommerce. Acesta este plătit, iar internii vor fi implicați în proiecte reale de business care le vor aduce competențe esențiale pentru startul lor în carieră.

„Căutăm studenți și absolvenți talentați, care vor să crească și care nu se feresc să spună „nu știu încă”. Avantajul echipei noastre este că orice construim are un impact, iar, mai mult decât atât, se și vede imediat. Transferăm acest „beneficiu” și în programul de internship, construind două luni de provocări constante, cu proiecte reale și feedback constructiv. eMAG Talent Internship este un program de învățare accelerată pentru cei care vor să crească repede”, a declarat Delia Sofonea, People Director eMAG.

În acest an sunt 39 de poziții disponibile, dintre care 31 de roluri în echipa eMAG în departamentele: Technology, Platforms (Marketplace, Web&Mobile, Commercial), Commercial și Finance. Noutatea acestei ediții vine din deschiderea a 8 roluri de interni în cadrul echipei Fashion Days, în departamentele: Technology, Content Production și Marketing. Majoritatea pozițiilor sunt disponibile în București, dar tinerii din Iași și Craiova pot participa în program în centrele locale eMAG de dezvoltare software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *