Activia își completează portofoliul cu un nou sortiment de iaurt

Activia a lansat pe piață iaurtul Activia Mango Cereale, un sortiment inovativ care completează gama Activia Cereale Integrale. Astfel, brandul își diversifică portofoliul cu un nou produs, reafirmând misiunea de a oferi consumatorilor care își doresc un stil de viață echilibrat, opțiuni gustoase.

„Produsele Activia sunt create din ingrediente bine selecționate, pentru a oferi opțiuni de gustări în viața noastră cotidiană. Noul Activia Mango Cereale contribuie la diversificarea alegerilor din gama pusă la dispoziția consumatorilor noștri, printr-un iaurt cremos și delicios. Iaurtul este, în general, un produs recomandat pentru meniul zilnic, iar atunci când putem alege dintr-o varietate de mixuri de cereale și fructe, este mult mai ușor să găsim, de fiecare dată, o opțiune pe gustul nostru”, a spus Lavinia Barbu, Brand Manager Activia România și Bulgaria.

Activia Mango Cereale îmbină textura cremoasă a iaurtului, suculența fructului de mango și cerealele crocante, toate într-un singur mix, gata preparat. Fructul de mango conţine o serie de vitamine, dar şi antioxidanţi, substanțe benefice pentru organismul uman, iar la baza iaurtului Activia se află fermentul Bifidus ActiRegularis. De asmenea, iaurtul conține bacterii lactice vii, ce îmbunătățesc digestia lactozei din produs, la persoanele care au dificultăți în a digera lactoza și calciul, care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Alături de Activia Mango Cereale, din gama Cereale Integrale fac parte și Activia cu Musli și Piersici, Activia cu Nuci și Ovăz, Activia cu Musli, Activia Multicereale, Activia Musli și Căpșuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *