Wallberg Properties încheie etapa I a proiectului Sunnyville Residence din Brașov

Wallberg Properties pregătește intens demararea fazei II a proiectului Sunnyville din cartierul Răcădău din Brașov. Prima etapă, ce a demarat în 2015, va fi finalizată în luna mai, în mai puțin de 2 ani. 81 din cele 83 de apartamente au fost contractate și urmează să fie predate noilor proprietari. În ceea ce privește faza II, aceasta cuprinde construcția a 97 de apartamente, valoarea proiectului depășind 6,2 milioane de euro.

“Am organizat deja șantierul și vom construi foarte rapid faza II. Spre deosebire de prima etapă, introducem un concept nou, acela de grădini verticale care se potrivește foarte bine în zona în care dezvoltăm, una din cele mai verzi zone ale Brașovului. Fiecare apartament va beneficia de terase de tip logie, integrate armonios în conceptul clădirii. Vom accentua, de asemenea, componenta inovativă a ansamblului. Ne propunem astfel să îmbinăm nevoile viitorilor proprietari cu stilul de viață contemporan. Nu dorim să construim clădiri care să aibă doar un design deosebit, vom integra soluții tehnice de ultimă generație care să aducă elemente utile în viața viitorilor locatari, dezvoltând astfel un concept de locuire. Fiecare clădire nouă pe care o dezvoltăm propune o funcționalitate adaptată nevoilor cumpărătorilor. În cazul clădirii Garden, apartamentele sunt ergonomice, vor avea suprafețe vitrate generoase și un accent deosebit este pus pe asigurarea intimității viitorilor proprietari. De aceea, logiile sunt protejate de intemperii, iar zidăria între apartamente va fi dublă”, subliniază Valentin Morar, dezvoltatorul proiectului.

Faza II a proiectului Sunnyville Residence va fi compusă dintr-un mix de apartamente gândit să răspundă structurii cererii de locuințe noi din Brașov. În clădire vor exista 27 studiouri, 57 de apartamente cu 2 camere, 11 unități cu 3 camere și 2 apartamente cu 4 camere. Clădirea va fi construită în 18 luni, astfel încât toate apartamentele contractate să fie predate până la finalul anului 2019. Pentru această etapă, dezvoltatorul beneficiază de o finanțare de 3.9 milioane de euro de la Piraeus Bank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *