CTP câștigă premii la gala Europa Property SEE Real Estate Awards 2018

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a câștigat premiile Industrial project of the year și Warehouse developer of the year în cadrul Galei Europa Property SEE Real Estate Awards 2018. Ceremonia a avut loc pe data de 19 aprilie a.c., iar CTP a primit distincția pentru cel mai bun proiect industrial pentru CTPark Bucharest West, proiectat să devină cel mai mare parc logistic și industrial din Europa de Est, cu o suprafață construită ce va ajunge la peste 700.000 m2 până în 2020. Aceste premii reprezintă o importantă recunoaștere internațională a rolului extrem de activ pe care CTP îl joacă pe piața locală, precum și a ritmului extraordinar de dezvoltare, a calității deosebite a depozitelor construite și a serviciile furnizate chiriașilor săi. Unul dintre cele mai mari și mai ambițioase proiecte ale companiei este CTPark Bucharest West, localizat la 23 de kilometri de centrul Bucureștiului, cu acces direct în autostrada A1.

“Suntem onorați să primim premiul pentru cel mai bun proiect industrial al anului, categorie la care am fost nominalizați pentru două dintre parcurile noastre, și, de asemenea, premiul Warehouse developer of the year. Pentru noi, aceasta este o recunoaștere internațională a eforturilor echipei CTP de a dezvolta proiecte solide și de o înaltă calitate și de a livra depozite bine construite, proiectate în concordonață cu nevoile clienților noștri “, a declarat Iulia Bușcă, Business Development Manager în cadrul CTP România.

Parcul s-a dezvoltat spectaculos în termeni de suprafață totală și viteză de creștere, iar în prezent cuprinde o suprafață de 227.000 m2, dispusă în depozite de clasă A de care beneficiază numeroși clienți: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europa Logistics România, Geodis, NOD (Network One Distribution), DSV Group, Van Moer Logistics etc. Până la finalul lui 2018, CTP are în plan livrarea mai multor depozite ce vor ocupa o suprafață închiriabilă totală de 175.000 m2 , în CTPark Bucharest West. Construcția acestor clădiri va fi finalizată între T2 și T4 2018. Premiul Industrial project of the year acordat proiectului CTPark Bucharest West, este o altă certificare a celor mai înalte standarde de calitate și a tehnologiilor verzi utilizate în acest parc.

La categoria Industrial project of the year, CTP a primit o nominalizare și pentru CTPark Timisoara II, parc logistic și industrial ce ocupă o suprafață de 32.000 m². Proprietatea are o structură care constă într-un spațiu de depozitare de 15.000 m² suprafață închiriabilă, ocupat de un client strategic, și alte două spații de aproximativ 9.000 m² fiecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *