Commons a câștigat Members’ Choice Award 2018

Prima alegere a publicului, atunci când vine vorba de spații de coworking în București, este Commons. La această concluzie a ajuns Coworker, platforma care le facilitează membrilor săi accesul la astfel de spații în orice colț al lumii s-ar afla. Premiul Members’ Choice Award 2018 a fost acordat după analizarea a mii de review-uri primite de peste 1.500 de hub-uri din lume.

”Ceea ce diferențiază Commons de alte spații de coworking este atenția la detalii, un design interior cu stil, un management foarte bun și o atmosferă relaxantă, care te ajută să fii eficient. Faptul că este poziționat chiar în centrul Capitalei este un plus. De la cafea, ceai, imprimantă, încărcătoare de telefon, săli de întâlnire și acces 24/7, acest spațiu oferă tot ce ai nevoie”, este review-ul Loredanei Munteanu, Gracel Business Solutions.

La rândul lui, Tyler Johnstone, student la Harvard și web developer, relatează experiența la Commons: „Am lucrat de la Commons o lună, în timpul unei deplasări în București. Facilitățile oferite sunt minunate, iar comunitatea este foarte primitoare. În plus, acolo se organizează des evenimente și seminarii, care îi ajută pe nou veniți să se integreze și facilitează relațiile de business între membri. Dacă voi reveni în București, cu siguranță că mă voi întoarce la Commons”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *