Holcim România lansează Clicbeton.ro

Holcim România lansează Clicbeton.ro, prima platformă din România prin care constructorii sau persoanele fizice pot achiziționa beton online. Clicbeton simplifică procesul de achiziție al betonului și asigură livrarea lui în șantier, la timp și în condiții de siguranță, îmbunătățind semnificativ experiența celor implicați în proiecte de construcție.

“Sectorul rezidențial este astăzi motorul industriei construcțiilor în România, o industrie care se transformă într-un ritm accelerat. Românii își doresc îmbunătățirea standardelor de locuire, creșterea calității construcțiilor de care beneficiază. Clicbeton este unul dintre răspunsurile noastre la aceste nevoi. Prin această platformă asigurăm o nouă experiență de cumpărare și accesul la materiale de construcții de calitate și ne raliem la tendința globală de digitalizare, o tendință care va conduce totodată la creșterea gradului de profesionalizare din această industrie”, a declarat Horia Adrian, CEO Holcim România.

Dezvoltarea platformei a avut ca scop reducerea timpului alocat achiziționării materialelor de construcție, făcând din aceasta o activitate care poate fi desfășurată oricând și de oriunde. Mai mult, platforma integrează consultanță din partea specialiștilor Holcim, este intuitivă și ușor de utilizat, nefiind necesare experiență în domeniu sau cunoștințe tehnice avansate.

Cumpărătorii beneficiază de avantajul unui preț flexibil pe platforma clicbeton.ro. Prețul, care include contravalorea betonului, a transportului și al pompării – acolo unde este cazul – variază în funcție de zilele și intervalul de livrare selectate. Cumpărătorul beneficiază de transparență totală și poate opta pentru intervalul de livrare care se potrivește cel mai bine bugetului și nevoilor proiectului său de construcție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *