Kaufland acorda 1 milion de euro, ONG-urilor din tara noastra

Foto_Conferinta lansare program_FDSC si Kaufland Romania_Kaufland Romania va acorda ONG-urilor din tara noastra granturi nerambursabile in valoare totala de 1 milion de euro, pe parcursul anului 2018.

Programul #INSTAREDEBINE, dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, va oferi sprijin organizatiilor din toata tara sa deruleze proiecte sustenabile pentru Romania si care raspandesc in comunitatea lor si aduc beneficiarilor „starea de bine”.

Scopul nostru este sa aducem valoare comunitatii, de aceea responsabilitatea sociala si fata de mediul inconjurator se afla in centrul business-ului nostru. Suntem bucurosi ca reusim in fiecare an sa sprijinim peste 200 de proiecte ale ONG-urilor, cu o strategie de investitii pe termen lung in domeniile pe care le consideram esentiale pentru dezvoltarea comunitatii: programe sociale, de sanatate, educatie, sport si de incurajare a unui stil de viata sanatoasa, protectia mediului si evenimente culturale”, a afirmat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Programul se adreseaza tuturor asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa, valoarea maxima a finantarii acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro).

Articolul complet poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *