Farmec vrea să dezvolte categoria de produse prezentate sub formă de fiole

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este prima companie locală care a lansat pe piață produse prezentate sub formă de fiole și le-a comercializat la scara largă, acestea fiind disponibile în toate canalele de vânzare. Fiolele reprezintă o formă de ambalare eficientă și superioară, din punct de vedere al menținerii proprietăților și calităților ingredientelor folosite. În portofoliul producătorului clujean se regăsesc în prezent cinci game care însumează mai multe produse cosmetice pentru îngrijirea tenului în acest format – Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Hyaluron C, Aslavital Mineralactiv și Gerovital H3 Equilibrium.

„Ne bucurăm că am adus pe piața din România această metodă inovatoare și eficientă de ambalare, care se află acum în topul tendințelor de consum ale industriei cosmetice, fiind preluată și de alți producători. Fiolele și-au demonstrat eficiența atât în industria farmaceutică, cât și în cea cosmetică, datorită avantajului de a păstra intacte proprietățile și calitățile produselor, mai ales că ingredientele folosite în producția Farmec se găsesc într-o formă pură, concentrată, iar ambalajul perfect etanș păstrează concentrația ridicată a formulelor, asigurând o îngrijire intensivă a tenului. Datorită acestor beneficii, produsele comercializate în fiole au devenit extrem de apreciate și căutate de consumatori, iar Farmec își asumă cu responsabilitate rolul de producător care setează tendințele în această categorie. Astfel, specialiștii noștri sunt implicați în procesul de dezvoltare a câtorva game noi, inclusiv pe segmentul produselor dedicate saloanelor cosmetice, unde se înregistrează o cerere ridicată pentru produse în formă concentrată și în doze unice”, a declarat Răzvan Alistar, PR Manager Farmec.

În afară de durabilitatea și păstrarea intactă a atributelor produselor cosmetice, concentrația sporită a fiolelor asigură rezultate vizibile și de durată asupra pielii. Astfel, fiolele pot fi utilizate atât ca tratament rapid, în cazul unei aplicări singulare, dar și în cadrul unui program de durată, cu efecte pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *