Acer anunță disponibilitatea în România a noilor stații de gaming Predator Orion 9000

Stațiile de gaming Predator Orion 9000, anunțate în septembrie la IFA Berlin, sunt acum disponibile și în magazinele partenerilor Acer din România. Orion 9000 rulează cu ușurință aplicații de realitate virtuală și suportă rezoluții peste 8K UHD, fiind echipate, în versiunea de top, cu un procesor Intel® Core™ i9 Extreme Edition, cu 18 nuclee și 36 de threaduri și o placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1080Ti. Conceput pentru a intimida adversarii și a face diferența în jocuri, aspectul impunător al seriei Predator Orion 9000 se datorează carcasei exterioare în negru și argintiu, amintind de o navă spațială, cu iluminare personalizabilă RGB de-a lungul laturilor panoului frontal. Fiind echipat cu două mânere și rotile îmbrăcate în fibră texturată de carbon, Orion 9000 poate fi mutat cu ușurință, în ciuda dimensiunilor sale impresionante. Panourile laterale se deschid fără unelte speciale, simplificând upgrade-urile de componente, iar capacul superior, cu sistem de deschidere push-open, oferă posibilitatea de a schimba rapid ventilatoarele. Un suport frontal pentru căști și ghidajele pentru cabluri ajută la păstrarea ordinii.

„Predator Orion 9000 este cel mai puternic PC pe care l-am produs vreodată”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer. „Cu procesoare cu 18 nuclee și procesoare grafice de top, aceasta este o platformă care întrece chiar și visele jucătorilor și utilizatorilor de aplicații grafice intensive.”

Seria Predator Orion 9000 dispune de răcire cu lichid și tehnologie IceTunnel 2.0, dezvoltată de Acer, pentru a ține temperatura sub control atunci când, în joc, acțiunea se încinge. IceTunnel 2.0 este o soluție avansată de management al fluxului de aer, care împarte ingenios întregul sistem în mai multe zone de temperatură, fiecare cu propriul tunel de aer care elimină căldura în exterior. Panouri enorme de plasă metalică în partea frontală și deasupra eliberează aerul cald și lasă aerul rece să intre, în vreme ce un număr de până la cinci ventilatoare cu diametrul de 120 mm, situate în față, deasupra și în spate răcesc aerul care circulă prin interior. Plăcile grafice dispun de ventilatoare tip suflantă, care elimină căldura prin spate, iar sursa de alimentare este izolată pentru a se evita interferențele de temperatură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *