Ford România prezintă în premieră pentru România cinci noi modele la SIAB 2018

Ford prezintă în premieră în România cinci noi modele dedicate pieței locale în contextul deschiderii oficiale a Salonului Internațional Auto București (SIAB), eveniment care așteaptă publicul larg începând cu 24 martie. Standul Ford, care se află în Pavilionul B al Centrului Expozițional Romexpo, acoperă aproape 900 de metri pătrați la interior, iar pentru vehiculele comerciale Ford dispune de încă 400 metri pătrați la interior. Publicul va avea ocazia să admire cele mai noi modele Ford, implicit gama Ford Performance, familia Vignale, dar și linia de modele ST-Line, de la Fiesta la Edge.

“Toate aceste vehicule au fost prezente la standul Ford de la Geneva acum câteva săptămâni și suntem foarte fericiți că putem să le oferim și publicului din România la SIAB în cursul următoarelor 10 zile”, spune Attila Szabo, Managing Director Ford România.

Ford a construit, de asemenea, un “colț românesc” al standului, acesta fiind ocupat de SUV-ul EcoSport și de multipremiatul motor 1.0 EcoBoost, ambele produse la Craiova. Prezența Ford la SIAB 2018 acoperă și gama de vehicule comerciale, care are un spațiu generos dedicat la exterior. Cu ocazia SIAB, Ford prezintă cinci noi produse care-și fac astfel debutul pe piața din România: Ford GT, noul Mustang, noile Fiesta ST și Fiesta Active, dar și noul Transit Custom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *