Au inceput inscrierile in primul concurs pentru startup-uri organizat de Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank deschide inscrierile in concursul de proiecte „Factory by Raiffeisen Bank” in vederea acordarii de credite in valoare de pana la 50.000 de euro/proiect. Inscrierile au loc pe platforma www.raiffeisenfactory.ro, pana la data de 22 aprilie 2018. „Factory by Raiffeisen Bank” este un program de finantare, desfasurat online sub forma unui concurs de proiecte, pe platorma www.raiffeisenfactory.ro. Participantii pot fi intreprinderi mici si mijlocii cu cel mult doi ani de activitate sau antreprenori care au o idee de afaceri viabila, dar care nu si-au infiintat inca o firma. Dupa crearea unui cont si autentificarea pe platforma, fiecare participant trebuie sa completeze formularul de inscriere, disponibil la sectiunea Depozit de idei.

„Ne bucuram ca lansam acest concurs de proiecte pentru startup-urile romanesti. Este un domeniu in care si noi si antreprenorii avem mult de invatat, iar acest exercitiu ne ajuta pe toti. Ne dorim ca Factory by Raiffeisen Bank sa devina un instrument util pentru intreprinzatorii cu idei, aflati la inceput de drum”, a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte de retail al Raiffeisen Bank.

Urmatoarele etape vor consta in verificarea proiectelor inscrise pe baza criteriilor de eligibilitate si evaluarea lor de catre specialistii Raiffeisen Bank. Finalistii vor sustine si dezvolta planul de afaceri in fata unei comisii de selectie, care va decide proiectele acceptate pentru finantare prin programul „Factory by Raiffesien Bank”. Prin aceasta initiativa, Raiffeisen Bank incurajeaza infiintarea si dezvoltarea de startup-uri cu idei inovatoare si planuri de afaceri solide, iar antreprenorii selectati pentru finantare vor beneficia de indrumare de specialitate. Creditele vor fi acordate prin programul COSME, cu garantie de la Fondul European de Investitii. Oferta completa de beneficii poate fi gasita pe platforma de concurs, sub denumirea de Oferta start-up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *