Blugento anunţă serviciul care permite cumpărarea de magazine online la cheie

Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de ecommerce bazate pe platforma Magento, anunţă „Blugento Express”, serviciul care pune la dispoziţia comercianţilor o platformă cu magazine online bazate pe soluţia Magento, gata de lansare, complet echipate, bine construite şi cu design de ultimă generaţie. Noul serviciu va fi disponibil începând cu luna aprilie, iar comercianţii care își doresc prezenţă online, pot avea propriul shop, perfect adaptat business-ului, în numai 24 de ore. În acest context, până la finalul anului, Blugento estimează că va vinde peste 150 de astfel de magazine online gata de lansare.

„Ideea acestei platforme, cu magazine online gata de lansare, a pornit de la nevoia de simplitate a comercianților şi în urma cererilor tot mai numeroase ale antreprenorilor care își doresc să fie prezenți în online cât mai rapid şi să aibă din start un shop perfect funcţional. Accesând această platformă, comercianții își vor putea alege rapid și simplu magazinul online potrivit pentru business-ul lor și vor beneficia de servicii ataşate, precum configurarea tehnică a magazinului, adaptarea design-ului la brandul propriu, setarea domeniului propriu, suport tehnic, integrarea cu peste 100 de soluţii de plată, curierat, marketing și alte servicii care oferă avantaje competitive și un start mai bun în retailul online”, spune Sandu Băbăşan, CEO Blugento.

Magazinele online disponibile în „Blugento Express” vor avea preţuri cuprinse între 190 de euro şi 790 de euro, în funcţie de tipul de design (dacă este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) şi în funcţie de complexitatea acestuia. Comercianţii vor avea posibilitatea de a-şi alege un magazin cu design unic, care, odată cumpărat, va fi doar al lor şi nu va fi revândut, caz în care costul poate ajunge la 790 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *