Philips Lighting anunță planul de schimbare a numelui companiei în Signify

Philips Lighting, lider mondial în domeniul iluminatului, a anunţat astăzi planurile de schimbare a numelui companiei în Signify. Decizia privind alegerea noului nume al companiei are la bază faptul că lumina devine un limbaj inteligent, care conectează și transmite informații. Compania va continua să utilizeze brand-ul Philips, cea mai de încredere marcă de iluminat din lume, în baza unui acord de licență existent cu Royal Philips. Noul nume îndeplinește cerințele contractuale, conform acordului de licență încheiat cu Royal Philips, care impune modificarea numelui în mai puțin de 18 luni după ce Royal Philips nu mai deține pachetul de control majoritar.

“Suntem încântaţi să anunţăm noul nume al companiei, acesta fiind un alt pas în procesul de transformare a companiei noastre. Noul nume reprezintă o expresie clară a viziunii noastre strategice, o oportunitate extraordinară de a lansa o nouă identitate corporativă, unică pentru noi, care va fi un liant pentru cei 32000 de angajați ai noștri. În același timp, suntem mândri să continuăm să folosim marca Philips pentru produsele noastre”, a declarat Eric Rondolat, CEO Philips Lighting.

Originile Philips Lighting datează de peste 125 de ani, odată cu fondarea companiei de către Frederik și Gerard Philips în 1891, în orașul olandez Eindhoven. De-a lungul istoriei sale, compania s-a aflat în fruntea progreselor majore ale industriei de iluminat. Astăzi, aceasta este liderul industriei la nivel mondial, în iluminatul convențional, cu LED și conectat, având cea mai mare rețea de lumini conectate din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *