Colliers preia administrarea birourilor Vox Technology Park din Timișoara

Compania de consultanță imobiliară Colliers International a fost desemnată de către Werk Property Group să ofere servicii de property management pentru proiectul de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Astfel, echipa Colliers International își consolidează poziția de lider pe piața de property management în sectorul de birouri, iar portofoliul de birouri administrat crește cu 10% până la 280.000 mp închiriabili, dintr-un portofoliu total de 380.000 mp închiriabili.

„Portofoliul variat, administrat de echipa Colliers International, include clădiri de birouri și proiecte industriale aflate în țară și în București. Integrarea Vox Technology Park, al 12-lea proiect de birouri pentru Colliers, reprezintă consolidarea segmentului de birouri din portofoliu nu doar prin extinderea lui către un important pol emergent regional, ci și prin valoarea adăugată a unui proiect imobiliar modern și performant. De asemenea, creșterea la nivel regional evidențiază un apetit crescut al proprietarilor din afara Capitalei pentru serviciile de property management și, implicit, maturizarea acestei piețe”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Vox Technology Park este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din România, livrată recent pe piață în urma unei investiții de aproximativ 30 mil. euro. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.600 mp, dispuși într-o clădire cu două corpuri cu șapte și respectiv zece etaje, oferind de asemenea spații de până la 3.500 mp pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă în acest moment în Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *