DPD România estimează afaceri în creștere cu 20% în 2018

În urma investițiilor de 1,5 milioane de euro realizate anul trecut în extinderea capacității logistice și în software, DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piața locală, estimează o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2018 și peste 11 milioane de colete livrate pe parcursul anului. În 2017, compania s-a menținut pe un trend ascendent, cu o cifră de afaceri raportată la finalul anului de 26,8 milioane de euro. Pentru 2018, compania va investi circa 1 milion de euro în diverse zone ale afacerii, dintre care menționăm deschiderea a două centre logistice, în Arad și Craiova.

„Anul 2017 a reprezentat un an în care ne-am focusat pe îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim, inclusiv pe comunicarea cu clienții noștri prin schimbarea în totalitate a sistemului IT. Pentru anul în curs estimăm o creștere de 20%, influențată de calitatea serviciilor oferite de DPD România, de prețul competitiv și corect pe care îl aplicăm, alături de inovația pe care o aducem prin noul nostru sistem IT. De asemenea, vom continua dezvoltarea infrastructurii logistice din țară prin investițiile în noi centre, la Arad și Craiova”, declară Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Conform reprezentanților companiei, în 2017, ponderea livrărilor naționale a fost de peste 75% din total. Topul zonelor din care s-au trimis, anul trecut, cele mai multe colete în țară este condus de regiunea București-Ilfov, cu 27% din total, urmată de județul Cluj, cu aproximativ 9%, Timiş, cu 8%, Constanța, cu 7% și Iași, cu 6%. În ceea ce privește livrările internaționale realizate de curierii DPD în 2017, topul țărilor cu cele mai multe livrări este condus de Ungaria (26%), Germania (22%), Italia (10%) și Bulgaria (9%).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *