Grand Cinema & More, premiat de Consumer Choice Europe

Grand Cinema & More a fost desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe. Premiul a fost acordat pe baza votului consumatorilor români, validând cinematograful în topul categoriei sale din punct de vedere al satisfacției clienților.

Premiile vizează principalii jucători ai fiecărei industrii, realizând un clasament pe baza mai multor indicatori ce țin de satisfacția consumatorilor și gradul de afinitate față de brand. Calitatea serviciilor, gradul de inovare, interacțiunea cu consumatorii și credibilitatea sunt doar câțiva dintre parametrii în funcție de care iubitorii de film au putut vota cinematograful care le răspunde cel mai bine așteptărilor.

Consumer Choice Award este o competiție desfășurată anual de 25 de ani, pornind de la importanța pe care feedback-ul consumatorilor a căpătat-o în evaluarea brandului.

„Premiul acesta, venind din partea celor care trec cel mai des pragul cinematografului, este cea mai puternică recunoaștere a eforturilor noastre constante de a îmbunătăți nu doar experiența cinematografică în sine, ci și interacțiunea cu fiecare dintre clienții noștri – de la rezervarea biletelor, până la genericul de la finalul filmului. Obiceiurile specifice de mers la film ale vizitatorilor noștri, rigorile și așteptările lor vor continua să inspire fiecare dintre demersurile noastre, ridicând constant standardele fiecărei vizionări”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

Chestionarul, realizat pe un eșantion de 2.353 de respondenți, a plasat Grand Cinema & More în topul preferințelor vizitatorilor în ceea ce privește calitatea serviciilor, îndrumarea asigurată consumatorilor și nivelul global de satisfacție. Scoruri aproape de cele maxime a obținut și la capitolul inovație și credibilitate, toate acestea transformând cinematograful în prima opțiune a iubitorilor români de film, pe care îl recomandă, mai departe, prietenilor.

În spatele acestui vot stă o serie de îmbunătățiri considerabile aduse sistemului de rezervare online, precum și sălii Grand Ultra, îmbunătățită recent cu cea mai nouă tehnologie de proiecție laser RGB 4K și cu singurul sistem de fotolii active Guitammer din România. O altă inovație este și lansarea unui abonament de cinema revoluționar – Grand Unlimited, care oferă acces nelimitat la film timp de un an de zile pentru 49 lei / lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *