DPD România lansează un serviciu de livrare rapidă către Bulgaria, Ungaria și Grecia

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, a lansat Express Regional, un serviciu de livrare rapidă de plicuri și colete door to door, oriunde în Bulgaria, Ungaria și Grecia. Prin DPD Express Regional, timpul de livrare va fi: 24-48h pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria și 48-72h pentru Grecia, având o acoperire națională în cele trei țări. Până în februarie 2018, serviciile pentru Bulgaria și Ungaria au existat separat, urmând ca de luna aceasta, alături de Grecia, să funcționeze în cadrul serviciului DPD Express Regional. Prețurile expedierilor către cele trei țări sunt apropiate de cele de pe piața locală. De exemplu, pentru Grecia, tarifele pornesc de la 23 de lei (fără TVA).

„Creșterea numărului de clienți care aleg să se adreseze partenerilor din aceste țări, ne-a determinat să le oferim un nou serviciu de livrare rapidă, cu o acoperire 100% națională la tarife avantajoase”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Rezultatele pozitive înregistrate în ultimii ani au determinat DPD România să continue procesele de dezvoltare și îmbunătățire ale serviciilor de livrare pe plan local, regional și internațional, fiind susținute de soluțiile de logistică pe care DPD le oferă în Europa prin rețeaua rutieră DPD, cea mai dezvoltată de pe continent, dar și de tarifele avantajoase percepute pentru livrări.

Leave a Reply

Your email address will not be published.