Ursus Breweries cauta studenti pentru 12 pozitii de Graduate Trainee

ursus traineeUrsus Breweries a dat startul celei de-a doua editii a programului Graduate Trainee „TheChallenge4Greatness”, destinat studentilor din ultimul an de studii, tinerilor absolventi si masteranzilor.

In cadrul acestui program, compania deruleaza un proces de recrutare pentru 12 pozitii de Graduate Trainee, sase in departamentul Comercial si sase in zona de Productie, in Bucuresti si in fabricile companiei din Buzau, Brasov si Timisoara.

Dintre cei 12 trainee selectati pentru editia din 2017 a progamului „TheChallenge4Greatness”, opt sunt in prezent angajati ai companiei Ursus Breweries. In acest an, recrutarile si selectia urmatoarei generatii Ursus Breweries Graduate Trainee au demarat la finalul lunii februarie si vor continua pana in iunie. Cei selectati se vor alatura echipei in vara acestui an.

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesRezultatele companiei au la baza performanta intregii echipe de aproximativ 1.400 de angajati ai Ursus Breweries. Atragerea de noi talente este esentiala si in acelasi timp o datorie a companiei de a forma viitori profesionisti si lideri pentru o industrie cu o istorie de peste 300 de ani pe plan local. In acest mediu dinamic, studentii sau tinerii absolventi pot sa isi dezvolte cunostintele, avand acces la oportunitati profesionale si indrumare inca de la inceputul carierei.”, a declarat Robert Uzuna, Corporate Affairs Director, Ursus Breweries. 

„TheChallenge4Greatness” are drept scop dezvoltarea profesionala si pregatirea tinerilor aflati la inceputul carierei pentru un viitor rol in cadrul companiei. Astfel, prima parte a programului ii introduce in lumea productiei berii, unde vor putea sa isi dezvolte cunostintele acumulate in perioada studiilor.

Intregul material poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *