Selgros: Peste 1000 de elevi vor învăța despre alimentația sănătoasă

Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu, derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor. Astăzi, 5 martie, Chef Cezar și prietenii săi se vor afla la Școala Primară ”Mark Twain School” din Băneasa, unde se vor întâlni cu 200 de elevi. Pe 6 martie, turneul continuă la Școala Gimnazială ”Maica Domnului” din Pantelimon, unde 300 de elevi așteaptă să afle mai mult despre alimentația sănătoasă.

„Lumina pe care o văd pe chipurile copiilor atunci când înțeleg cât de important este să te hrănești sănătos m-a dus la concluzia că Sănătatea începe din farfurie este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care știu să le fac”, declară chef Cezar Munteanu.

Pe 7 martie caravana sănătății ajunge la Școala Gimnazială ”George Bacovia” din Berceni, întâmpinată de 250 elevi, iar de Ziua Mamei, pe 8 martie, 300 de școlari de la Școala Gimnazială ”Sfântul Andrei” din Drumul Taberei vor afla secretele nutriției de la Chef Cezar. În total, aproximativ 10.000 de elevi de clasele I-IV din toată țara s-au înscris anul acesta în program. Copiii vor învăța să cunoască alimentele și produsele naturale și să aleagă conștient o dietă mai sănătoasă. Egida programului este „Copiii sănătoși de astăzi sunt adulții sănătoși de mâine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *