Romanian CSR Awards 2018 a aliniat la start peste 160 de proiecte

Romanian CSR Awards 2018 - Inscrieri dupaCompetitia Romanian CSR Awards 2018 a aliniat la start 164 de proiecte de responsabilitate sociala. Acestea au fost implementate pe parcursul anului 2017, de peste 90 de companii.

Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Educatie si Mediu.
Proiectele inscrie in competitie vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre Juriul competitiei. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc pe 28 Martie, in Bucuresti.

Lacramioara BotezatuNe bucuram sa vedem ca, in fiecare an, sunt inscrise in competitie din ce in ce mai multe proiecte cu impact semnificativ in comunitate si ca reusim sa reunim in cadrul Galei Romanian CSR Awards  din ce in ce mai multe companii. Suntem deja ca o mare familie. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Partenerii din acest an ai Galei Romanian CSR Awards sunt companiile: Ursus Breweries, Raiffeisen Bank, Coca-Cola HBC, Petrom, E.ON, KFC, TELUS International, Holcim, Aqua Carpatica, CEZ, Telekom si Penny Romania.

Partenerii media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *