Centrul de Diagnostic și Tratament Provita : Misiunea Health360 este diminuarea autodiagnosticărilor

Centrul de Diagnostic şi Tratament Provita lansează platforma www.health360.ro, o platformă dedicată exclusiv pacienţilor, cu informaţii avizate de o echipă multidisciplinară de medici.

Health360 îşi propune să acopere ariile medicale fundamentale care au ca simptom principal durerea, dar şi specialităţi de nişă. Echipa multidisciplinară din spatele platformei Health360 este condusă de Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă, singurul specialist în Terapia Durerii din România acreditat de Institutul Mondial al Durerii.

De când m-am întors în țară și am înființat Centrul de Diagnostic și Tratament Provita am întâlnit cazuri de pacienți care fie au ajuns în stare gravă pentru că au refuzat medicina clasică în favoarea medicinei alternative, recomandată pe internet, fie nu li s-a identificat corect cauza bolii și au fost tratați necorespunzător o lungă perioadă de timp sau ar fi putut fi tratați prin alte metode conservatoare sau non-invazive, fără să fi ajuns la chirurgie deschisă. Aceste cazuri ne-au determinat pe mine și pe colegii mei să arătăm un plus de grijă față de pacienți și să lansăm acest proiect prin care vom fi alături de ei zi de zi atât online, cât și în cabinet atunci când au nevoie. Foarte mulți români aleg să se autodiagnosticheze și să se trateze singuri după ce au citit păreri neavizate pe diverse forum-uri. Astfel, se poate ajunge la cazuri grave, în care viața pacientului atârnă de un fir de ață –  de la o simplă durere de cap ce nu a fost investigată și diagnosticată la timp, la un cancer de creier în stadiul 4.”, a spus Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă, singurul specialist în Terapia Durerii acreditat de Institutul Mondial al Durerii.

Medicii din cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Provita oferă pacienților suport 360, atât în cabinet, cât și în mediul online, prin platforma Health360.

Odată ce pacientul a trecut pragul Centrului de Diagnostic Provita, afecțiunea îi va fi evaluată multidisciplinar, el beneficiind de un diagnostic corect și de un tratament personalizat, într-un singur loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *