Kaufland Romania a obtinut certificare energetica pentru intreaga retea de magazine

Certificare Dekra_Kaufland RomaniaKaufland Romania a obtinut certificarea energetica ISO 50001 pentru intreaga retea de magazine, depozite logistice si sedii administrative, care atesta respectarea celor mai inalte standarde privind practicile de sustenabilitate si eficienta in domeniul energetic.

Certificarea obtinuta confirma cele mai bune practici in implementarea unui sistem de management energetic la standarde internationale si permite monitorizarea si imbunatatirea continua a performantelor.

Valer Hancas_Kaufland Romania_Sustenabilitatea a fost si va fi parte integranta din business-ul Kaufland si reprezinta o busola in tot ceea ce facem. Pentru noi, o experienta moderna de cumparaturi inseamna si una care incorporeaza responsabilitatea fata de mediul inconjurator, iar scopul nostru final este de a o crea pentru clientii nostri”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.

Una dintre tehnologiile unice pe piata cu care sunt deja dotate magazinele Kaufland Romania sunt instalatiile frigorifice fara freon, care functioneaza numai pe baza de CO2 si protejeaza astfel mediul inconjurator.

Intregul material poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *