Clientii Raiffeisen Bank isi pot scana amprenta sau fata, pentru a autoriza plati

Clientii Raiffeisen Bank au posibilitatea ca, in aplicatia de mobile banking – Smart Mobile, sa faca autorizarea platilor prin amprenta, atat pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, cat si pentru cele pe iOS.

Mai mult, pentru utilizatorii iPhone X, autorizarea se poate face cu Face ID.

Clientii Raiffeisen Bank vor avea posibilitatea sa faca mai multe tranzactii in limita a 10.000 lei/zi, iar pentru confirmare va fi suficienta scanarea amprentei sau a fetei.

Chiar daca nu se va mai utiliza card reader-ul, plata unei facturi, transferurile catre conturile Raiffeisen Bank sau ale altor banci raman la fel de sigure.

 

Avem peste 470.000 de useri activi in aplicatiile noastre de online banking si, datorita feedback-ului primit de la ei, reusim sa imbunatatim mereu serviciile noastre digitale. In 2016, ne-am ascultat clientii si am creat primul widget prin care iti puteai verifica soldul instant, fara logare. In 2017, deja se puteau loga cu amprenta sau Face ID. Astazi, pot face o plata prin atingerea telefonului sau prin scanarea fetei, iar anul acesta vom lansa o aplicatie care va permite autorizarea 100% online, indiferent de sumele tranzactionate sau de tipul de platforma folosita: internet sau mobile banking”, a declarat Florin Boldescu, Head of Digital Banking.

Pentru a activa optiunile de autorizare a platilor prin amprenta sau Face ID, este suficienta actualizarea aplicatiei Smart Mobile din Google Play, respectiv Apple Store, si acceptarea setarilor automate, dupa logare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *