Cladirea THE BRIDGE a primit certificarea LEED Platinum

THE BRIDGE_2 Cladirea de birouri THE BRIDGE a primit certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania.

THE BRIDGE a fost evaluat in baza a sapte criterii importante: locatie, eficienta consumului de apa, eficienta energetica si a climatizarii, materiale si resurse utilizate, calitatea mediului interior, inovatie si prioritati locale de mediu.

Geo Margescu, CEO si co-fondator al Forte PartnersDorim sa dezvoltam proiecte de impact, sustenabile, care transforma orasul, care modeleaza vietile celor care lucreaza sau locuiesc in ele. Suntem mereu preocupati de eficienta si de calitatea proiectelor noastre, iar certificarea LEED Platinum este rezultatul atentiei pe care o acordam comunitatilor si mediului inconjurator. Piata de real estate se maturizeaza si excelenta in certificarea sustenabila trebuie sa devina o norma. THE BRIDGE este doar al treilea proiect din Romania care primeste certificarea LEED Platinum si speram ca numarul acestora sa creasca in viitorul apropiat”, a declarat Geo Margescu, CEO si co-fondator al Forte Partners.

Prima faza a proiectului THE BRIDGE a fost livrata in decembrie anul trecut si a marcat unele dintre cele mai mari tranzactii de inchiriere de pe piata – BCR, cu 18.000 mp si IBM, cu 12.000 mp.

Cea de-a doua faza, cu o suprafata inchiriabila de 20.000 mp este in prezent in constructie si va fi finalizata in trimestrul patru al acestui an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *