CSRmedia.ro da startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards 2018

Competitia - Romanian CSR Awards 2018Pentru al saselea an la rand, echipa CSRmedia.ro da startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2018.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Inscrierile in competitie se pot face in intervalul 15 Ianuarie –  23 Februarie, ora 24.00.

Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.
Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la sfarsitul lunii martie.

Companiile pot inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara BotezatuNe bucuram sa vedem ca, in fiecare an, sunt inscrise in competitie din ce in ce mai multe proiecte cu impact semnificativ in comunitate si ca reusim sa reunim in cadrul Galei Romanian CSR Awards  din ce in ce mai multe companii. Suntem deja ca o mare familie”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul 2017. Pot fi inscrise si cele demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Pentru detalii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *