PepsiCo a acordat un grant de 100.000 de euro catre Erbology

PepsiCo a acordat un grant de 100.000 de euro, in cadrul primului program incubator al companiei in Europa – Nutrition Greenhouse, start-up-ului Erbology, care ofera produse nutritive pe baza de plante.

Erbology, companie detinuta de doi tineri din Republica Moldova, cu sediul in Londra, a inregistrat o crestere de peste 400% pe perioada de desfasurare a incubatorului. Compania transforma plante viguroase, complementare, in alimente, bauturi si ingrediente pentru retete integrale, care pot fi folosite in viata de zi cu zi.

Ca parte din programul Nutrition Greenhouse, Erbology a folosit grantul initial de 25.000 de euro si accesul la expertii PepsiCo pentru a-si concretiza viziunea de a face ingredientele din plante mai accesibile. Erbology a lucrat la introducerea unei noi game de produse care include bomboane energizante si biscuiti.

Erbology a fost una dintre cele opt companii inovatoare de nutritie, din industria alimentelor si bauturilor, selectate sa participe in proiectul Nutrition Greenhouse 2017. De-a lungul a  6 luni, start-up-urile au lucrat indeaproape cu specialistii PepsiCo pentru a gasi solutii la provocarile-cheie din cadrul unui business, ce tin de distributie, marketing si aprovizionare.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *