E.ON Energie Romania doneaza gaz si electricitate catre 14 institutii sociale

E.ON_Daruieste_LuminaE.ON Energie Romania deruleaza o noua editie a campaniei “Daruieste Lumina”. Prin intermediul acesteia vor fi donati 200.000 de kWh catre un numar de 14 institutii publice, precum case de copii, camine pentru varstnici si spitale, pe care romanii le vor putea vota.

Lista institutiilor participante poate fi gasita pe site-ul campaniei www. daruiestelumina.ro, dar si pe pagina de Facebook dedicata campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowatt-ilor.

Tot ceea ce trebuie sa faca fiecare participant este sa dea like sau share povestii respectivei institutii in reteaua de socializare si automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate directiona kWh catre mai multe institutii, in limita a 10 distribuiri.

Pentru stabilirea cantitatii totale de kWh de care va beneficia fiecare institutie in parte vor fi luati in considerare kWh stransi atat in urma like- si share-urilor directe ale postarilor de pe Facebook, cat si in urma distribuirii povestilor de pe website.

Intregul articol poate fi citit pe site-ul www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.