Cătălin Botezatu a creat o colectie de haine exclusiv pentru clienții Kaufland România

Kaufland România aduce în magazine prima colecție-capsulă creată de Cătălin Botezatu. Denumită Style by Cătălin Botezatu, noua colecție este inspirată din universul sărbătorilor de iarnă și promite un look plin de stil și atitudine.

Renumitul designer român a creat exclusiv pentru clienții Kaufland România o colecție originală, la prețuri accesibile. Aceasta cuprinde tricouri cu imprimeuri vesele, de la reni cu papion, la braduleți cu emoji, dar și diferite modele de lenjerie intimă comodă și lejeră.

Astfel se concretizează prima colaborare a lui Cătălin Botezatu cu un retailer din România.

„În momentul creării colecției de Crăciun, am avut în gând sărbătorile de iarnă ale copilăriei, cu brazi împodobiți magnific, troiene de zăpadă, colinde și multă fericire. <Create cu dragoste, pentru a fi purtate din dragoste> este motto-ul colecției. Aceasta reunește piese care pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită sau chiar un rasfăț personal binevenit pentru fiecare client Kaufland, indiferent de vârstă”, spune designerul de modă Cătălin Botezatu.

Hainele din colecția semnată de Cătălin Botezatu pentru Kaufland sunt confecționate 100% în România. Prin această colaborare, Kaufland continuă angajamentul de a demara parteneriate locale, dezvoltarea acestora fiind o prioritate permanentă pentru companie.

„În România, potențialul de extindere a portofoliului cu parteneri români este încă foarte mare, iar acest lucru ne bucură în mod deosebit. Colecția Style by Cătălin Botezatu reprezintă începutul unei frumoase colaborări. Vom continua împreună să pregătim și alte surprize clienților noștri pentru anul următor”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

Pe lângă semnătura celebrului designer român, piesele se remarcă prin calitatea materialelor, selectate pentru a asigura un maxim de confort: combinații de 92% bumbac și elastan, accesorii de elastic dantelat sau personalizat. Cromatica hainelor poartă veselia sărbătorilor de iarnă, combinând roșul, albul și negrul elegant.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *