Holcim Romania a finantat achizitia a 58 de computere, pentru doua scoli

Holcim - Scoala Gimnaziala Nanu Muscel 1 Holcim Romania a dotat laboratoarele de informatica de la Scoala Gimnaziala Nanu Muscel din Campulung si de la Scoala Gimnaziala Petre Tutea din Boteni cu 58 de computere moderne si doua proiectoare cu ecran de proiectie.

Totodata, compania a asigurat si materiale electrice corespunzatoare necesare instalarii computerelor in siguranta si mobilier pentru salile de clasa.

De-a lungul timpului, elevii celor doua scoli au avut performante apreciabile, atat la clasa, cat si la concursurile de specialitate la care au participat. Iar acum vor putea sa obtina rezultate si mai bune, deoarece au posibilitatea sa invete informatica in conditii moderne.

Alina Cristea_Maanger Dezvoltare Durabila_Holcim RomaniaTraim intr-o perioada in care mediul digital nu poate fi ignorat, in special atunci cand vorbim de pregatirea noilor generatii. Tocmai din acest motiv, este necesar ca scolile sa le puna la dispozitie celor tineri toate uneltele de care au nevoie pentru a invata si, de ce nu, de a excela in domenii precum informatica. Suntem alaturi de comunitatile in care ne desfasuram activitatea si sustinem educatia elevilor prin proiectele pe care le derulam, contribuind astfel la dezvoltarea pe termen lung a elevilor, cea mai de pret resursa a viitorului”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania. 

Unul dintre pilonii Planului 2030 ai Holcim Romania este sprijinirea comunitatilor locale, iar, in comunitatea din zona Campulung, Holcim Romania a dezvoltat deja o serie de proiecte pentru dezvoltarea si educarea tinerei generatii.

Intregul articol poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *