Janssen Romania si-a lansat prima platforma de responsabilitate sociala

Janssen Romania angajamentJanssen Romania a lansat platforma „Impreuna pentru fiecare zi de maine”,  care uneste initiativele de responsabilitate sociala realizate in ultima perioada in tara noastra.

Platforma are la baza trei directii strategice, respective:  Salvarea si imbunatatirea vietilor femeilor si copiilor;  Prevenirea afectiunilor in randul populatiilor vulnerabile si  Intarirea capacitatii personalului medical.

In perioada 2016-2017, Janssen Romania a dezvoltat 90 de proiecte care au avut ca scop imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii romanilor si de care au beneficiat in mod direct 14.000 de persoane.

Christian Rodseth, Managing Director al Janssen RomaniaNe bucuram sa vedem ca doar in doi ani am initiat si ne-am implicat in proiecte care au generat deja schimbari pozitive in randul membrilor comunitatii careia ii apartinem. Oamenii, pasiunea lor, alaturi de convingerea ca ei insisi sunt un catalizator al faptelor bune au contribuit la succesul acestor proiecte. Impreuna pentru fiecare zi de maine reflecta valorile care ghideaza activitatea Janssen Romania in toate proiectele si initiativele locale pe care le-am dezvoltat si sustinut in perioada 2016-2017”, a declarat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen Romania.

Janssen Romania s-a concentrat asupra imbunatatirii starii de sanatate a membrilor din diverse grupuri defavorizate. Aceasta initiativa strategica a fost concentrata asupra reducerii riscurilor asociate utilizarii excesive a antibioticelor prin intermediul unei campanii publice de constientizare.

Articolul complet poate fi citit pe site-ul dedicat actiunilor de Responsabilitate Sociala – www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *