IKEA Group adauga încă un milion de lei în fondul de pensii al angajaților romani

IKEA Group va oferi in acest an, prin programul de loialitate TACK, o sumă suplimentară de 1.026.522,42 lei în fondul de pensii unui număr de 548 angajați din România, pentru a le mulțumi pentru loialitate.

Toți angajații care au lucrat pentru IKEA Group cinci ani sau mai mult se califică pentru programul de loialitate Tack! – „Mulțumesc!” în Suedeză – în care angajații IKEA Group pot primi o contribuție suplimentară la pensie, pe lângă pensia pe care o primesc deja. Tack! a fost lansat în 2013 și de atunci IKEA Group a oferit 509 milioane de euro la nivel global.

„Credem în recompensarea loialitatății și în a ne arăta aprecierea pentru angajații care rămân alături de noi și continuă să muncească pentru succesul companiei. Angajații noștri știu cât de mult le apreciem experiența și implicarea și sunt mândru că IKEA Group va oferi anul acesta 1.026.522,42 lei ca și contribuție suplimentară la pensiile angajaților din România”, a declarat Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA South-East Europe.

Fiecare angajat full-time primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial, iar angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate.

Aceeași sumă este alocată tuturor colegilor care au lucrat la IKEA pentru cel puțin un an financiar complet. Odată ce aceștia împlinesc cinci ani în cadrul companiei, banii strânși sunt transferați în fondul lor de pensii. Apoi, fiecare plată anuală se transferă direct în fondurile lor de pensii. În total, 548 angajați din România pot sărbători faptul că IKEA Group le acordă câte 1.625,55 lei, în semn de apreciere a loialității lor.

Finanțarea globală este împărțită între toate țările IKEA Group, pe baza proporției nivelului salarial și al remunerației angajaților part-time din fiecare țară. Plata este influențată de rezultatele totale ale IKEA Group din anul financiar precedent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *