KFC si Pizza Hut doneaza pentru programul „Vreau in clasa a noua”

KFC si Pizza Hut Romania vor dona organizatiei World Vision Romania suma de 140.000 euro in urma programului de strangere de fonduri ,,Vreau in clasa a noua’’. Programul are ca scop imbunatatirea nivelului de educatie a elevilor din Romania si diminuarea saraciei, transformand copiii in membri activi ai comunitatii din care fac parte.

Rezultatele remarcabile ale campaniei din acest an contribuie la o reala performanta, peste 200 de copii inscrisi in program beneficiind de sprijin pentru a-si putea continua studiile.

De-a lungul celor 10 ani de parteneriat, mai mult de 1.000 de elevi au reusit sa invete la liceu si facultate, rata de promovabilitate fiind ridicata, de 72%.

Ne dorim sa avem un impact pozitiv asupra generatiei de tineri care au un potential urias, dar care nu poate fi exploatat din cauza resurselor finaciare scazute. Pornind de la aceasta dorinta, ne-am alaturat in urma cu 10 ani programului ,,Vreau in clasa a noua”, parteneriat care s-a dovedit a fi un real succes de-a lungul timpului, si prin intermediul caruia reusim sa aducem speranta in vietile unor copii care au nevoie de ea pentru a-si vedea visele devenind realitate. Suntem impresionati de suma record de 140.000 de euro pe care am reusit sa o strangem anul acesta in cadrul campaniei, cu ajutorul clientilor si angajatilor KFC si Pizza Hut, carora le multumim cu aceasta ocazie pentru bunavointa si implicare. Suma va ajuta peste 200 de copii sa isi continue studiile la liceu si sa se bucure de un viitor mai bun. Le multumim tuturor celor care si-au adus aportul in cadrul acestui proiect si speram sa ajutam un numar cat mai mare de tineri si in anii urmatori prin aceasta initiativa.”  declara Mark Hilton, CEO Sphera Franchise Group.

Intregul articol poate fi citit pe site-ul www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *