Mega Image lansează propriul supermarket online

Mega Image a deschis propriul supermarket online pe platforma www.mega-image.ro . Astfel, noul supermaket online Mega Image ofera o soluție completă și inovatoare în retail-ul online, pe segmentul de produse alimentare. Platforma oferă acces la cea mai mare sortimentaţie de produse, de la cele dry, proaspete și congelate, până la produsele din cornerele speciale, Wine Gallery şi Equilibrum. Pentru comenzile în București, este disponibilă întreaga sortimentație de produse, iar pentru comenzile din țară, sunt excluse produsele proaspete şi congelate, acestea necesitând condiţii speciale de livrare.

“Ceea ce ne diferențiază în segmentul de retail este faptul că suntem mai mult decât un supermarket, suntem un brand puternic construit pe indicatori unici, inspirat chiar de clienții noștri, care funcționează perfect și îi inspiră cu fiecare vizită și experiență din magazinele noastre. În această direcție, am investit și vom continua să investim în e-commerce pentru a oferi o experiență cu adevărat completă la cumpărături. Ne bucurăm că, după un efort intens de echipă, am lansat propriul nostru supermarket online, care ne va susține și mai mult în strategia de a fi aproape de clienții noștri și de a le oferi inspirație la cumpărături prin soluții complete și inovatoare. În continuare, vom îmbunătăți constant platforma noastră online, în cele mai mici detalii” , a declarat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.

În ceea ce privește livrarea comenzilor, clienţii au posibilitatea să aleagă una dintre cele două opţiuni de livrare: direct acasă sau ridicarea personală a comenzii din pick-up point-urile din Bucureşti, în prezent peste 60 de locații în interiorul magazinelor Mega Image. În plus, unul dintre detaliile importante ale comenzilor este acela că fiecare client are posibilitatea de a selecta intervalul orar în care poate fi făcută livrarea acasă.

Livrarea în Bucureşti se face în maşini speciale ce asigură şi condiţiile optime de temperatură,  pentru produsele proaspete şi congelate, iar în ţară se face prin intermediul curierilor parteneri în cutii cu ambalaje speciale ce asigură integritatea produselor.

Transportul este oferit gratuit pentru comenzile de peste 250 de lei, iar sub această limită costul pentru livrare este de 20 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *