Grand Cinema & More relanseaza sala Ultra – una dintre cele mai performante sali de cinema din tara

Grand Cinema & More relansează una dintre cele mai performante săli de cinema din România – Grand Ultra. Tehnologii de ultimă generație completează acum dotările sălii pentru o experiență completă de vizionare. Elementele de design și echipamentele cu care este dotată sala, de la sistemul audio și cel de proiecție, până la particularitățile fotoliilor din sală sau la dimensiunea, configurația și textura ecranului, se completează pentru a întregi experiența fiecărui film văzut la cinema.

În sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, în premieră pentru România, cea mai nouă tehnologie de proiecție – laser  RGB 4K. Intensitatea luminii noului proiector este de două ori mai mare decât cea a echipamentelor clasice, oferind cea mai clară imagine posibilă astăzi în lume. Imaginea devine, astfel, mai luminoasă, inclusiv către marginile ecranului, culorile mai intense, iar contrastul mai puternic.

La realismul fiecărui film contribuie și singurul sistem de fotolii active® Guitammer din România, capabile să convertească sunetele joase și foarte joase din coloana sonoră a filmelor, cu frecvența de până la 80Hz, în vibrații conforme acțiunii din film.

Sala Ultra este echipată și cu cel mai performant sistem audio disponibil în lume – Dolby Atmos. În România, platforma Atmos este disponibilă doar la Grand Cinema & More și este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, fiind compusă din 52 de boxe, dispuse pe pereții laterali și pe plafonul sălii. Particularitatea acestui sistem constă nu doar în poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, putând reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

„Sala Grand Ultra este, probabil, unul dintre cele mai puternice angajamente pe care ni le-am luat către publicul nostru, acela de a livra entertainment la cea mai bună calitate. Tocmai de aceea, am investit constant în toate elementele care definesc o vizionarea unui film. Ne bucurăm că această sală întrunește cele mai înalte standarde din România si din lume în termeni de imagine și sunet și că oferă în același timp, prin detalii și design, o experiență cinematografică în toată puterea cuvântului”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

Noile dotări se adaugă designului „Black Box” al sălii și ecranului argintiu, cel mai mare ecran de cinema din țară, cu o lungime de 22,5 m și o înălțime de 13 m. Astfel, pereții, plafonul și scaunele din sala Grand Ultra sunt închise la culoare, pentru ca nimic să nu distragă atenția de la acțiunea filmului, iar textura și forma concavă a ecranului asigură nu doar o foarte bună vizibilitate, ci și strălucire și claritate imaginii.

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri și este destinația perfectă pentru pasionații de film care caută experiențe cinematografice impresionante. Acestea vor putea fi trăite odată cu difuzarea unor filme precum „Crima din Orient Express”, „Justice League”, “Star Wars: Ultimul Jedi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *