Armani deschide un magazin la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City

Armani a deschis un nou magazin la parterul centrului comercial Băneasa Shopping City din București, România, odată cu lansarea colecției de toamnă/iarnă 2017-2018.

Magazinul de 190 metri patrati adoptă un nou concept de design de retail, implementat pentru relansarea brandului AX Armani Exchange. Acesta este inspirat de estetica unui hangar industrial contemporan și folosește materiale solide, puternice. Oțelul brut, lemnul cu aspect vintage și betonul evocă look-ul și spiritul tânăr al unui interior industrial dinamic din New York.

Este un cadru urban, în care trecerea timpului a lăsat urme pe pardoseala industrială din lemn stratificat și în care se regăsesc texturi surprinzătoare pe ziduri de beton dur; culoarea ruginii acoperă fiecare suprafață metalică.

Geamurile realizate în întregime din sticlă și o grindă mare, orizontală definesc intrarea, în timp ce în interior, podeaua realizată din plăci industriale din lemn și zidurile de beton creează un spațiu caracterizat de materiale solide care au un puternic impact senzorial. Magazinul este ancorat central de două embleme mari de identificare – un “A” și un “X”.

Colecția Armani Exchange toamnă/iarnă 2017-2018 pentru bărbați este un hibrid între eleganță și îmbrăcămintea sport casual. Spiritul este rapid și metropolitan, iar hainele invită la combinarea și suprapunerea liberă a stilurilor pentru a exprima personalitatea fiecăruia. Colecția pentru femei are un caracter schimbător, metropolitan, incluzând logo-ul brandului redesenat, într-o variantă nouă, cu efecte 3-D. Accentul este pus pe stilul masculin văzut printr-o lentilă feminină, o temă clasică Armani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *