Raiffeisen Bank: Cumparaturi de la eMag, in rate fara dobanda

In parteneriat cu Raiffeisen Bank, eMAG a lansat un card de credit Mastercard pentru clienți, prin care aceștia beneficiază de plata în rate fără dobândă.

Cu ajutorul noului card de cumpărături, clienții eMAG beneficiază simultan de puncte de loialitate eMAG, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, și de rate fără dobândă, în funcție de produsul cumpărat, de până la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG.

Clienții pot face cumpărături de la eMAG și de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 40.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obișnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienții pot opta pentru plata integrală și pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

„Prin lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim să le oferim clienților eMAG beneficii pentru achizițiile curente, o soluție facilă pentru finanțarea cumpărăturilor, dar în același timp, să le și recompensăm fidelitatea. Astfel, clienții eMAG pot beneficia de un număr extins de rate fără dobândă și pot acumula puncte de loialitate pentru achizițiile din eMAG, pe acare le pot utiliza direct din contul de client eMAG”, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager eMAG.

„Cardul de cumpărături co-branded pe care îl lansăm astăzi cu eMAG este un proiect important în strategia băncii, care ține cont de nevoile clienților și experiențele pe care putem să i le oferim. Prin acest produs, răsplătim experiența de cumpărare prin beneficii extinse și puncte de loialitate” a declarat Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

În cazul în care clienții doresc să renunțe la produsul primit, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Noul card de credit oferit de eMAGși Raiffeisen Bank este embosat și poate fi folosit oriunde în lume, fără comision pentru tranzacții la comercianti. Plățile online sunt făcute în condiții sporite de siguranță, deoarece cardul este înrolat în Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea plăților se folosește parola dinamică 3D-Secure. Informații privind disponibilul și contul de card pot fi accesate oricând prin platforma de Internet Banking a Raiffeisen Bank.

Pentru a obține acest card, clienții pot aplica online pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge in orice sucursală Raiffeisen Bank. Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *