PayPoint Services anunță finalizarea procesului de achiziție a Payzone

PayPoint Services, principalul operator de plăți în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță finalizarea procesului de achiziție a companiei Payzone S.A., în urma primirii acordului Consiliului Concurenței pentru această tranzacție. Alăturarea celor doi jucători va genera beneficii importante pentru consumatorii din toată țara, care vor avea de acum acces la o rețea de peste 22.500 de puncte de plată şi la un portofoliu de furnizori şi servicii extins.

„De la lansarea oficială a serviciilor în România, în august 2008, strategia PayPoint s-a concentrat pe creştere organică, în toate ariile de interes: portofoliul de servicii şi furnizori, rețeaua de magazine partenere, cota de piață, notorietatea etc. Pentru a accelera ritmul de dezvoltare, am luat în calcul şi creşterea prin achiziții, iar Payzone S.A. a fost opțiunea naturală în acest sens. Dorim să oferim consumatorilor din toată țara experiențe de plăți cât mai variate, simple, sigure, gratuite, mereu la îndemână, iar decizia de preluare a acestei companii vine să întărească şi mai mult acest angajament. Considerăm că extinderea rețelei noastre reprezintă o bază solidă pe care vom putea clădi în viitor un portofoliu şi mai vast de servicii inovatoare, cum ar fi cele de coletărie în puncte de retail sau colectare taxe, impozite şi amenzi, și lista rămâne deschisă”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director al celor două companii.

Plănuim să investim în infrastructură, tehnologie şi, bineînțeles, în oameni, în angajații echipei extinse, pentru a oferi împreună o experiență cât mai bună consumatorilor şi partenerilor noştri”, a continuat Mugur Dogariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *