Margot Robbie susţine proiectele Nissan de mobilitate durabilă

De la ecrane plate la smartphone, de la soluţii de stocare a energiei pentru clienţii casnici la maşini inteligente, electrificarea este noua tendinţă. În lume există însă aproximativ 1,3 miliarde de oameni care trăiesc fără acces la electricitate. Aşadar, actriţa Margot Robbie se alătură eforturilor Nissan pentru a susţine un viitor mai luminos, electric pentru toată lumea. La al treilea eveniment din seria Nissan Futures din Oslo, Margot a prezentat trei noi proiecte pilot de dezvoltare durabilă care au ca scop să valorifice competenţele, experienţa şi ingeniozitatea Nissan în zone esenţiale precum accesul la electricitate şi asistenţa în caz de calamitate.

Margot Robbie a declarat: “Lumea se electrifică, dar partea tristă este că atât de mulţi oameni din diferite colţuri ale lumii sunt încă privaţi de accesul la o sursă fiabilă de electricitate. Proiecte precum cele anunţate de Nissan astăzi pot face diferenţa în viaţa de zi cu zi a oamenilor şi vor contribui la un viitor durabil şi mai sigur pentru toţi.”

Cele trei proiecte de mobilitate durabilă promovate de Nissan se vor concentra pe comunităţi identificate ca având cea mai mare nevoie sau care sunt expuse celor mai mari riscuri. Şi toate au ca scop să valorifice la distanţă puterea generată de bateria vehiculului electric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *