Groupama Asigurări a plătit un avans dintr-o daună estimată la 2,4 milioane lei

Groupama Asigurări a plătit un avans de 240.000 lei dintr-o daună estimată la 2,4 milioane lei produsă la companiile unuia dintre cei mai vechi clienţi ai săi, ȋn urma furtunilor de săptămâna trecută. Companiile Sofa Works, Euroconfil şi Taparo din Târgu Lăpuș, județul Maramureș, au fost serios afectate, fiind ȋnregistrate avarii atât ale clădirilor (acoperişuri, pereți), cât şi ale utilajelor și ale stocului de marfă. Respectând angajamentul de a asigura continuitate clienţilor săi, Groupama Asigurări a decis plata ȋn avans, la 4 zile de la avizarea daunei, astfel ȋncât companiile să poată procura materia primă şi să ȋşi continue activitatea de producţie.

„Promisiunea pe care o facem către toți clienții noștri este aceea de a fi alături de ei atunci când au mai mare nevoie, iar situația cu care s-a confruntat partenerul nostru de la Tărgu Lăpuș reprezintă exact momentul în care probăm acest angajament. Pentru a veni în sprijinul acestuia și pentru a-i oferi continuitate în activitate ȋntr-o situtaţie excepţională, am aprobat în avans această plată, decizie care este ȋn linie cu măsurile de plată ȋn avans pentru clienţii persoane fizice afectaţi de aceleaşi catastrofe naturale”, a declarat François Coste, Director General al Groupama Asigurări.

„Groupama Asigurări a fost alături de noi şi ne-a ajutat să facem pași cât mai rapizi pentru a depăși această situaţie. Corect, rapid și simplu, așa au funcționat lucrurile din secunda în care am anunțat dauna și până în momentul în care banii ne-au fost virați în cont. Ne bucurăm să avem alături un astfel de partener”, a declarat Ioan Filip, proprietarul celor trei companii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *