Xerox aniverseaza 20 de ani

Xerox, lider global pe piața serviciilor de management al documentelor, aniversează 20 ani de când oferă companiilor și instituțiilor din România soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentele.

Xerox a fost prima companie de profil din țară care, spre finalul anilor ‘90, a introdus în portofoliul său servicii de management al documentelor (MPS),” afirmă Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox România. “De-a lungul ultimilor 20 de ani, ne-am perfecționat modul în care livrăm aceste soluții, iar tehnologia din spatele lor a evoluat în permanență, în ritmul sau chiar înaintea pieței.

Xerox oferă servicii de MPS pentru clienții din întreaga țară, în mod direct prin forța de vânzări și prin intermediul partenerilor strategici. Astăzi, multe companii se află în plin proces de tranziție de la hârtie la digital, astfel că existența unei strategii de management al documentelor a devenit esențială pentru succesul unei organizații.

Acum 20 de ani, serviciile de digitalizare păreau a fi ceva extras dintr-un scenariu SF,” adaugă Gabriel Pantelimon. „Oamenii se mirau că o companie precum Xerox vorbește despre fluxuri de documente care nu se mai imprimă pe hârtie. Am demonstrat, însă, cu fiecare contract semnat, că implementarea serviciilor de MPS produce rezultate reale și cuantificabile, cu efecte pozitive asupra operațiunilor clienților noștri.

În prezent, Xerox are în ofertă o gamă largă de servicii pentru companii de toate mărimile, de la gestionarea flotei de echipamente pentru mediul de birou, la fluxuri complexe de lucru, incluzând soluții pentru scanarea și arhivarea documentelor și procese pentru comunicarea eficientă cu clientului final. Aceste servicii contribuie la creșterea nivelului de productivitate, la reducerea costurilor și îi ajută pe clienți să își desfășoare activitatea într-un mod mai sustenabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *