Veranda Mall : Noile colecții toamnă-iarnă

Definirea stilului reprezintă o provocare odată cu fiecare sezon, de la pregătirea unor ținute cu piese vestimentare adaptate noilor tendințe, la accesorizarea și completarea look-ului cu machiajul și coafura potrivite. Tocmai de aceea, la începutul toamnei, Veranda Mall vine în întâmpinarea clienților cu recomandări pentru alegerea celor mai originale ținute pentru această perioadă.

Ținutele toamnei Ce se poartă în noul sezon?

Toamna este perioada când se face trecerea la îmbrăcămintea mai groasă , adaptată temperaturilor mai scăzute, cu piese precum trenchul, bomberul, jachetele, și multe altele. Veranda Mall împreună cu bloggerul de fashion Larisa Costea, propun câteva piese cheie pentru toamnă, disponibile în noile colecții ale magazinelor din centrul comercial.

În fiecare toamnă tindem să ne reînnoim garderoba, iar înainte de a merge la cumpărături noi ne facem temele și ne interesăm care sunt cele mai noi trenduri pentru sezonul rece. Cum trebuie să facem față unei vieți super active, bomber jacket-ul nu trebuie să ne lipsească, iar cele două, pentru el și pentru ea găsite la C&A sunt perfecte și cozy pentru această toamnă. Sunt în tendință pantalonii cu dungi sau în carouri, iar la H&M și C&A am găsit multe opțiuni de acest fel. Se pare că în fiecare an stilul care se poartă cel mai tare toamna este cel cozy, iar knit-urile sunt item-uri must have pe care le găsiți în Veranda Mall, în magazinul Tati, la prețuri extrem de accesibile. Cei de Bizzar Boutique au mereu cele mai feminine și drăguțe articole, de la paltonașe la rochii pentru birou, așa că dacă vreți să vă reînnoiți garderoba pentru toamnă, trebuie să le faceți o vizită. Iar la LC Waikiki puteți găsi o gamă variată de camăși și pulovere atât pentru bărbați, cât și pentru femei, perfecte pentru vremea de afară.”, explică Larisa Costea, fashion blogger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *