Parteneri Amway au participat la XS Sports Nutrition Bike Tour Bucharest

Peste 120 de parteneri Amway au participat, sâmbătă 23 septembrie, la XS Sports Nutrition Bike Tour Bucharest, eveniment organizat de Amway România în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

“A fost o onoare pentru noi, ca de Săptămâna Europeană a Mobilității, să avem alături un număr atât de mare de parteneri dornici să învețe ce înseamnă un stil de viață activ și sănătos. A fost un prilej minunat de a promova sportul și un stil de viață sănătos, obiective care sunt foarte importante pentru compania noastră și comunitatea de parteneri Amway”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia.

Participanții la evenimentul XS Sports Nutrition Bike Tour Bucharest au avut de parcurs un traseu pentru biciclete, cu pornire de la Amway Business Center (Calea Victoriei nr. 145) și sosire în Parcul Carol, unde au fost pregătite ateliere, informații, testări ale noilor produse oferite de trainerii Amway Academy, concursuri și alte surprize. Pe parcursul evenimentului din Parcul Carol, atmosfera a fost completată de muzică, sport și work-shop-uri dedicate bicicliștilor, fie ei începători sau profesioniști. Cu această ocazie, partenerii Amway au avut prilejul de a afla mai multe informații despre noua gamă de produse XS Sport Nutrition, soluția completă de la Amway pentru pasionații de sport și activități fizice intense.

Gama XS Sports Nutrition conține o varietate de produse, precum băuturi sportive, pudră proteică, batoane proteice și minerale care ajută la energizare înainte de activitatea fizică, potrivit companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *